Hoe werkt de nieuwe kursusdienst site?

Datum 9 februari 2020
Categorie Ekonomika

Stap 1: zorg dat je aangemeld bent

Onze nieuwe site heeft de accounts van de vorige site niet overgenomen, je moet je dus opnieuw registreren.

Stap 2: ga naar onze kursusdienst

Ga naar onze kursusdienst website en selecteer jouw studierichting, fase en major. Duid naast jouw major ook altijd plichtvakken aan, zo krijg je ook al deze vakken te zien en niet enkel die van jouw major.

Kijk na het toevoegen van jouw boeken, of je zeker alle nodige boeken hebt. We hebben ons best gedaan om er voor te zorgen dat alles zo goed mogelijk in orde staat, maar het kan best zijn dat er hier en daar nog een boek in een categorie ontbreekt. Als je twijfelt of je voor een bepaald vak een boek nodig hebt, zoek dan even op de naam van dit vak of gebruik de vak-filter. Op deze manier kom je rechtstreeks uit bij de boeken van dit vak (als deze er zijn).

Stap 3: afrekenen

Wanneer je alle boeken hebt toegevoegd, klik je op de winkelkar rechtsboven om af te rekenen. Kijk vervolgens jouw gekozen boeken nog eens na en klik op doorgaan naar afrekenen.

Vul jouw r-nummer in en klik de checkbox aan.

Klik op ga verder naar bancontact en betaal op een manier naar keuze. Lukt het niet om te betalen met mobiel? Geen probleem, het belangrijkste is dat je geprobeerd hebt. We krijgen de bestelling binnen als een mislukte aankoop, vervolgens kan je aan de kursusdienst met de kaart het bedrag betalen.

Stap 4: Haal je boeken op

Nu kan je naar de kursusdienst komen om jouw boeken op te komen halen tijdens onze openingsuren

Kursusdienst verantwoordelijke

Milton Storms

Heb je vragen in verband met de kursusdienst? Spreek mij gerust aan in ekobar of stuur een mailtje naar kursusdienst@ekonomika.be

Ook interessant
De jaarlijkse EKO Survey

Via deze Survey zouden we graag jullie feedback krijgen over het afgelopen werkingsjaar van Ekonomika. Op basis van deze feedback willen we onze evenementen nog beter maken! Maak ook kans...

Bekijk
Hoe appliceer ik voor een comité?

Heb je interesse in een comité en zou je graag willen appliceren? Dat gaat heel makkelijk via de website! Klik op het comité dat je het meest interesseert en vul...

Bekijk
Studeren in coronatijden

Benieuwd naar de resultaten van de bevraging over studeren in coronatijden? Met meer dan 550 antwoorden hebben we een aantal zaken in gang gezet.

Bekijk