Impact van coronavirus

Meest recente info over Ekonomika-activiteiten en -diensten

Op basis van zowel de overheidsmaatregelen als adviezen van de KU Leuven, nemen ook wij een aantal beslissingen. Op deze pagina vind je alle nodige informatie. Toch nog vragen? Laat het ons weten via coronavirus@ekonomika.be.

Evenementen

Al onze evenementen worden online georganiseerd. Houd zeker onze sociale media kanalen in de gaten voor meer informatie.

 

Kursusdienst en Ekobar

Door de nieuwe maatregelen die getroffen zijn omtrent Covid-19 zullen we vanaf 31 oktober tot en met 11 november de deuren van onze Kursusdienst en Ekobar gesloten moeten houden. Er is momenteel nog geen zekerheid dat we vanaf 12 november de deuren weer mogen openen.

 

Dulci

Dulci zal de deuren sluiten voor de komende maand.

Vragen en suggesties

Heb je een algemene vraag, een probleem bij een specifiek vak, een suggestie voor de FEB of andere input? Laat het ons weten via dit formulier. We garanderen dat elke inzending terecht komt bij de juiste persoon aan de FEB of KU Leuven. Aarzel niet ons dit semester te contacteren!

Contacteer ons

Voor algemene informatie verwijzen we je door naar de webpagina van de KU Leuven. Zit je nog met een vraag die specifiek betrekking heeft op Ekonomika of het onderwijs aan de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, dan kan je ons contacteren via coronavirus@ekonomika.be.