Cannabusiness: The Business Behind Cannabis – Debat

Datum 28 november 2023
Tijd 20:30
Prijs Gratis
Registratie is gesloten

🌿🚀 Maak je klaar voor hét evenement van het jaar: CANNABUSINESS! 🚀🌿

Stap binnen in de boeiende wereld van cannabis, waar we de legale en illegale markt grondig verkennen met enkele van de meest vooraanstaande sprekers in het veld. Dit wordt een avond vol diepgaande debatten, onthullende inzichten en nieuwe perspectieven over een van de meest intrigerende en complexe onderwerpen van onze tijd.

🎙️ Onze sprekers, met een schat aan kennis en ervaring, zullen alle facetten van de cannabisindustrie onder de loep nemen. Van de opkomst van legale cannabismarkten tot de uitdagingen van de illegale markt, we zullen de geheimen en waarheden onthullen die zelden openbaar worden besproken.

🤯 Bereid je voor op verhelderende discussies, spraakmakende onthullingen en de kans om je vragen te stellen aan de experts in de branche.

Dit is je kans om meer te weten te komen over dit boeiende onderwerp en deel te nemen aan de discussie. Iedereen is welkom, of je nu een doorgewinterde kenner bent of gewoon nieuwsgierig bent naar dit onderwerp.

Mis dit niet! Zet de datum in je agenda en nodig je vrienden uit om samen met jou deel te nemen aan CANNABUSINESS. Samen gaan we dieper in op de wereld van cannabis dan ooit tevoren.

ℹ️ Datum: 28 november 2023
🕕 Tijd: deuren: 20u, debat: 20u30
🏠 Locatie: Aula Vesalius

Volg onze pagina voor updates, sprekersaankondigingen en meer details over dit geweldige evenement. #CANNABUSINESS 🌱💼

Gerelateerd

Registratie is geopend

Onthaalweekend

't Driege
9 - 12 sep 2024
Word lid van Ekonomika en dit event kost je maar € 65