Eko visits Cuba

Datum 1 - 8 feb 2020
Tijd 12:00
Locatie Cuba
Prijs €999
Registratie is gesloten

Tussen de Golf van Mexico, de Atlantische Oceaan, de Caribische Zee en de Straat Yucatan ligt het kleurrijke Republika de Cuba. En geloof het of niet, maar Ekonomika plant zich daar gedurende de lesvrije week neer om deze communistische pracht te bezoeken.

Laat je gedurende deze onvergetelijke trip verleiden door het bruisende Havana met zijn communistische en revolutionaire geschiedenis. Laat vervolgens je nieuw vergaarde kennis over Che Guevara bezinken door te surfen op prachtige stranden en de Havana Club fabriek te bezoeken. Ons eindpunt: de prachtige en bovendien benoemd tot UNESCO werelderfgoed Vinales-valei. Hier zullen we te paard door de wondermooie valleiflanken sjokken om ons te verbazen over de lokale sigarenfabrieken en mysterieuze grotten. Een ding is zeker: op het einde van deze ontspannende reis kent Cuba geen geheimen meer voor jou.

Wil jij dit avontuur niet missen? Blijf dan op de hoogte door onderstaande link in te vullen: https://forms.gle/CrdpgJ6ZuAbUsGPCA .

Hierdoor reserveer jij alvast vrijblijvend je plaats zodat wij verder kunnen gaan met de definitieve prijsbepaling. We kunnen alvast vertellen dat deze rond de €999 zal liggen.

Wij zien het alvast helemaal zitten! Havana ooh-na-na…