Ekonomika Breaks Free @ 24 Urenloop

Datum 26 oktober 2021
Tijd 17:00
Locatie Universitair Sportcentrum KU Leuven
Prijs Gratis
Registratie is gesloten

EKO BREAKS FREE!

Throwback naar 2017. Gloriedagen. Het jaar waarin we de boeren hun koppen terug in de akkers staken. Maar ook meteen het laatste jaar… De prei -en patattenoogst was de afgelopen twee seizoenen zo goed, dat we de bronzen plak twee edities op rij heel nipt moesten afstaan…

————————————————————–

Fast forward 2021. Drie jaar zitten we dus al gevangen in die vierde cel. We zijn het er allemaal over eens, dat is drie jaar te veel! Het gevangenisleven is zuur, maar wij economisten zijn niet van suiker gemaakt. We zijn er sterker, harder en strijdlustiger van geworden.

Daarnaast weten wij als geen ander dat de boeren niet eeuwig op geluk of zogezegde “odds” kunnen blijven teren, zeker niet dit jaar (maar leuk thema hoor boertjes). Er zit slijtage op de tractors, het oliepeil staat drastisch laag en de angst voor de grootste vereniging van Leuven is groot

! Ideale omstandigheden dus om eindelijk te ontsnappen en die derde plaats thuis te brengen! Onze twee nieuwe, enthousiaste fitte jaren aan FEB studenten zijn meer dan klaar en popelen om het economische blauw te verdedigen op de piste. We zien, we horen en we voelen dat! Niet alleen zij, maar ook aan de masters, internationals en zelfs schakelstudenten vragen we om massaaaal af te komen! Ekonomika heeft jullie ALLEMAAL nodig!

Ook de steun naast de piste zal ons bijstaan in deze pittige strijd. Ons toegewijde blauwe leger van waanzinnige supporters zal weer van de partij zijn. Ze zullen roepen en tieren, dag én nacht. Een kolkende blauwe massa die onze lopers naar voor vuren!

Help jij ons mee ontsnappen?

————————————————————-

Jullie horen het! Dit belooft weer een weergaloze, met knaldrang gevulde editie te worden waarbij, hoogstwaarschijnlijk, weer alle records gebroken zullen worden. Niets houdt ons nog tegen, de escape route ligt vast… Dit jaar is het aan ons, op 26 en 27 oktober zullen we ontsnappen!

!! Tot die tijd blijft het enorm belangrijk om conditioneel in orde te blijven. Kom daarom op maandag, woensdag en donderdag zeker naar de loopsessies(https://fb.me/e/1Pf936Mtw) om je zo, onder toezicht van ervaren lopers, voor te bereiden en al wat van de zalige sfeer te proeven !!

Let’s escape! Glory Ekonomika