EKONOMIKA’S tennis-en padeltoernooi

Datum 21 maart 2023
Tijd 10:00
Prijs €3
Registratie is gesloten

Beste tennis/padel liefhebbers en enthousiaste supporters,

ARE YOU READYYYYY? GAME, SET, MATCH! Of toch out? Jaja, je hoort het goed, EKONOMIKA organiseert zijn allereerste padel-en tennistoernooi ooit! Wat betreft het tennistoernooi,zal er zowel een onderlinge mannelijke als vrouwelijke competitie plaatsvinden. Ben je meer voor het padellen? Dan kan je je gerust inschrijven met een partner van eender welk geslacht en kan je kiezen tussen een zuipcompetitie of een gewone competitie. MAAR NIET GETREURD, als je geen sportliefhebber bent, kan je nog altijd helemaal losgaan op de dikke vette schijven van onze dj, die van 17u-20u voor een onvergetelijke sfeer zal zorgen. 80 teams zullen clashen voor de geweldige prijzen uit de prijzenpot.

ZIN OM TE ZUPPE? Schreeuw de longen dan uit je lijf met een pintje in je hand om je besties aan te moedigen, of misschien net je grootste vijand…. Of ben je een echte foodie en geniet je liever van het overheerlijke foodtruck eten in het zonnetje, dan is dit de place to be! Ben je al eens waggelend zat geweest met vallen en opstaan? Wel, wij hebben de ideale nabootser! Kom dan zeker eens een kijkje nemen naar onze bubbelvoetbal!

Op dinsdag 21 maart gaan de eerste poulewedstrijden van start om 10uur op het rugbyveld van ’t sportkot. De finale, gevolgd door de prijsuitreiking is gepland tegen 19uur. Dus haal die korte rokjes en zweetbandjes maar naar boven want het wordt bloed, zweet en tranen!!! We hebben er zin in!

Schrijf je snel in!🎾

https://ekonomika.be/echt-toernooi-padel/

https://ekonomika.be/zuiptoernooi-padel/

Gerelateerd

Registratie is geopend

Onthaalweekend

't Driege
9 - 12 sep 2024
Word lid van Ekonomika en dit event kost je maar € 65