Ekonomika Onthaalweekend 2021

Datum 13 - 15 sep 2021
Tijd 00:00
Prijs €75
Registratie is gesloten

Zoals elk jaar organiseert Ekonomika, de studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, een onthaalweekend voor de nieuwe eerstejaars studenten. Tijdens dit weekend komen jullie samen met 100 andere eerstejaars voor het eerst in contact met Ekonomika, Leuven en hoe het is om te studeren aan de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen. Zo kunnen jullie je optimaal voorbereiden op de start van de wiskunde week of het nieuwe academiejaar! 

What’s in it for me?
– Welkomstreceptie in de Ekobar
– Kennismakingsspelletjes
– Busrit heen en terug
– Themafeestjes
– Presentatie van onze Decaan professor Lemahieu over studeren aan de FEB
– Groot middagspel
– Initiatiecantus
En nog veel meer

Waar word ik verwacht?
We spreken 13 september om 14u af aan de Ekobar. Hier kunnen jullie al direct kennismaken met jullie medestudenten. Dan volgt er een korte introductie en daarna vertrekken we met de bus richting Bielebale waar we ons een heel weekend lang zullen amuseren. Op donderdag 16 september keren we rond de middag terug, zodat jullie je perfect kunnen voorbereiden op de wiskunde zomercursus van onze faculteit.

Corona
De Corona maatregelen voor september zijn nog onzeker. We houden jullie op de hoogte van zodra we meer weten in welk format het onthaalweekend zou kunnen doorgaan. Wij zullen ten allen tijden onze verantwoordelijkheid nemen om de veiligheid van de deelnemers te verzekeren. 

Hoe schrijf ik me in?
Inschrijven kan via deze link: https://ekonomika.be/onthaalweekend2021/

Nog niet helemaal overtuigd, of nog niet zeker of je gaat mee kunnen? Laat dan zeker je gegevens achter, zodat je op de hoogte blijft van de laatste info, en later nog kunt beslissen om mee je in te schrijven. Je inschrijving is pas definitief na betaling.

Vragen?
Stuur dan zeker een mailtje naar [email protected]