JE MAAKT MEE HET VERSCHIL

Privépersonen en bedrijven helpen om hun plannen waar te maken, nieuwe oplossingen uitwerken die aan de veranderende klantbehoeften voldoen, de transitie naar een koolstofarme economie versnellen, onze digitale tools verder verbeteren … Dat zijn maar een paar van de uitdagingen die jij samen met je collega’s kan aanpakken. Wat die uitdagingen gemeen hebben? Ze hebben allemaal een positief effect! Op het leven van onze klanten, op de samenleving, op de planeet of op onze eigen medewerkers. Dat noemen we Positive Banking.

 

JE KRIJGT VOLOP GROEI- EN CARRIÈREKANSEN

Bij BNP Paribas Fortis willen we je talenten verder ontplooien. Voor jou, maar ook voor ons. Je krijgt de kans om tal van opleidingen te volgen om je skills aan te scherpen of er nieuwe bij te leren, je kennis te verbreden of verdiepen, en je expertise te vergroten. Jij staat aan het roer van je eigen carrière. Omdat onze jobs voortdurend evolueren, veranderen onze opleidingen mee, zodat jij als medewerker optimaal kan groeien en klaar bent voor de uitdagingen van morgen.

Zin om van functie te veranderen, een stapje te klimmen op de corporate ladder of nieuwe horizonten te verkennen? Bij ons krijg je alle kansen om door te groeien. Binnen onze bank of in een ander bedrijf van de BNP Paribas-groep, in België of in het buitenland.

 

JE KOMT TERECHT IN EEN AANGENAME WERKOMGEVING

Hecht jij veel belang aan flexibiliteit? Dat komt goed uit, want bij BNP Paribas Fortis staat wendbaarheid centraal in onze manier van werken: activity-based werkplekken, glijdende werkuren, hybride thuis- en kantoorwerk, digitale samenwerkingstools … We doen er alles aan om onze medewerkers een flexibele en passende werkomgeving te bieden. Dat noemen we Smart Working. Zo kan je makkelijker je werk- en privéleven combineren.

Je thuis voelen in een bedrijf betekent ook dat je kan zijn wie je bent. Daarom gaan we resoluut voor een inclusieve, respectvolle werkomgeving, waarin iedereen zich volop kan ontplooien. Want diversiteit is een verrijking: het verruimt je blik, zorgt voor vernieuwing en verhoogt de creativiteit van onze teams.