Over Ons

Ekofamily

Binnen Ekonomika zijn er heel wat mogelijkheden om je te engageren. Misschien vraag je je af hoe de structuur van Ekonomika eruit ziet. Of heb je geen idee van wat we allemaal doen voor studenten en wat onze missie is? Wat is eigenlijk een praesidium en wat doet het? Niet alleen is er een rijk aanbod aan engagementen, er zijn ook verschillende niveaus van engagement. Wil jij ook een deel uitmaken van deze geweldige Ekofamily?

Meer info pls!

Ekonomika is de officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van KU Leuven, Campus Leuven. Sinds jaar en dag werkt Ekonomika onder het motto “Utile, Dulci” – het aangename aan het nuttige koppelen. We zijn er om jouw studententijd onvergetelijk te maken en om je te helpen bouwen aan je toekomst. Student zijn is immers veel meer dan studeren alleen!

Steun van de faculteit

“Als officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen campus Leuven is Ekonomika een zeer belangrijke partner in ons aanbod voor onze studenten. Met de leuze ‘Utile, Dulci’, proberen om en bij de honderd geëngageerde studenten ieder jaar een gebalanceerd programma samen te stellen dat voorziet in zowel professionele als sociale ontwikkeling. Daarnaast vertegenwoordigt de organisatie op een constructieve manier ook de belangen van de Leuvense economie-student op allerlei vlakken: onderwijs, faciliteiten, uitgaansleven … Aangezien Ekonomika steeds handelt in het belang van de 4500 studenten die onze faculteit rijk is in Leuven, geniet ze het volle vertrouwen van de Faculteit.”

–Wilfried Lemahieu, decaan Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen KU Leuven

Nog vragen?

Wens je meer info, heb je een probleem of zit je nog met vragen? Stuur dan zeker een mailtje naar: [email protected]
Heb je een eerder specifieke vraag over onze werking of over Ekonomika in het algemeen? Neem gerust contact op met Hannah Dewulf, Praeses van Ekonomika voor dit werkingsjaar: [email protected]