Welkom!

Ekonomika is de officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen van KU Leuven Campus Leuven. Sinds jaar en dag werkt Ekonomika onder het motto “Utile, Dulci” – het aangename aan het nuttige koppelen. Student zijn is namelijk veel meer dan studeren alleen en wij trachten dus ook jou in elk van deze aspecten te ondersteunen!

Ekonomika-wapenschild
Ekofamily

Binnen Ekonomika zijn er heel wat mogelijkheden om je te engageren. Niet alleen is er een rijk aanbod aan engagementen, er zijn ook verschillende niveaus van engagement. Wil jij ook een deel uitmaken van deze geweldige Ekofamily?

Join Ekonomika
Steun van de faculteit

Als officiële studentenvereniging van de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen campus Leuven is Ekonomika een zeer belangrijke partner in ons aanbod voor onze studenten. Met de leuze ‘Utile, Dulci’, proberen om en bij de honderd geëngageerde studenten ieder jaar een gebalanceerd programma samen te stellen dat voorziet in zowel professionele als sociale ontwikkeling. Daarnaast vertegenwoordigt de organisatie op een constructieve manier ook de belangen van de Leuvense economie-student op allerlei vlakken: onderwijs, faciliteiten, uitgaansleven … Aangezien Ekonomika steeds handelt in het belang van de 4500 studenten die onze faculteit rijk is in Leuven, geniet ze het volle vertrouwen van de Faculteit.

Wens je meer info, heb je een probleem of zit je nog met vragen? Stuur dan zeker een mailtje naar: info@ekonomika.be
Heb je een eerder specifieke vraag over onze werking of over Ekonomika in het algemeen? Neem gerust contact op met Maarten De Winter, Praeses van Ekonomika voor dit werkingsjaar.

Maarten De Winter

Praeses voor het 90e werkingsjaar

maarten.dewinter@ekonomika.be