Development

Wij bereiden je voor op je professionele carrière!

LCC

‘The experience of a lifetime’ is het streefdoel van deze competitie. Meer dan 750 gemotiveerde studenten nemen het jaarlijks tegen mekaar op en breken het hoofd over uitdagende bedrijfsproblemen van vooraanstaande multinationals. De Leuven Case Competition is de eerste business game van zijn soort aan de KU Leuven en tevens de grootste van Vlaanderen.

Bekijk hier de website!
B2U Lectures

B2U’s of Business-to-University lectures, zijn lezingen over actuele onderwerpen die de brug leggen tussen de professionele bedrijfswereld en de studenten.  Tijdens deze interactieve uiteenzettingen trachten sprekers uit verschillende sectoren de Leuvense student te prikkelen met hun economische kennis en ervaringen. Traditioneel worden deze lezingen afgesloten met een gratis receptie met drank en etensvoorzieningen.

Bekijk hier de aftermovie van een vorige editie!
Entrepeneurship Days

Entrepreneurship Days is een tweedaags evenement waar de student volop kan proeven van ondernemerschap. Allereerst een inspirerende lezing met oprichters van zowel grote bedrijven als start-ups. Daarnaast volgt er een case competition rond Entrepreneurship, waar iedere student terecht kan om zijn/haar ondernemende vaardigheden aan de hand van een vooropgestelde bedrijfscase op de proef te stellen.

Bekijk hier de website!
Skills Programs

Praktijkervaring en professionele vaardigheden die worden aangebracht door internationale top bedrijven, dat is exact wat de Skills Programs inhouden. Er worden sessies rond Management Consulting, Finance, Artificial Intelligence en meer praktische vaardigheden georganiseerd. Dit extracurriculair traject wordt ondersteund door de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, en biedt als afsluiter een officieel certificaat ondertekend door de decaan.