Development

Wij bereiden je voor op je professionele carrière!

0
alleen vandaag
om te registreren
Skills Programs
💼 Ben je geïnteresseerd in meer praktijkervaring binnen je gekozen Major? Zit je in je derde bachelor of master? Zin…
1 – 22 mrt 2021
Finance Fair
English belowEvenement voor studenten in hun (voor)laatste jaar Finance speelt een rol in elke sector en organisatie, geen wonder dat…
9 maart 2021
Supply Chain Fair
English Below  Student in je (voor)laatste jaar? Schrijf je in voor hét Supply Chain recruitment-event van Ekonomika  Productie, logistiek, toeleveringsketen……
9 maart 2021
LCC

The experience of a lifetime is het streefdoel van deze competitie. Dit alles door je dichter bij bedrijven te brengen dan ooit tevoren aan de hand van actuele cases die je moet oplossen met realtime feedback. De Leuven Case Competition is de eerste business game van zijn soort aan de KU Leuven.

Bekijk hier de website!
B2U

B2U’s of Business-to-University lectures, zijn lezingen over diverse onderwerpen die de brug leggen tussen de professionele bedrijfswereld en de studenten.  Tijdens deze interactieve uiteenzettingen trachten sprekers uit verschillende sectoren de Leuvense student te prikkelen met hun economische kennis en ervaringen. Traditioneel worden deze lezingen dan ook afgesloten met een receptie.

Entrepeneur Challenge

De Entrepreneur Challenge, afgekort EC,  is een competitie waar de student kan proeven van ondernemerschap. Ideation workshops en keynotes bieden inspiratie voor inovatieve ideeën, om potentieel met een eigen start-up te beginnen. Dit alles met een team tot vier personen dat gecoacht wordt door een professionele  jury uit de bedrijfswereld.

Bekijk hier de website!
Skills Programs

Praktijkervaring aangebracht door internationale top bedrijven is exact wat de Skills Programs inhouden. Dit extracurriculair traject wordt ondersteund door de Faculteit Economie en Bedrijfswetenschappen, en biedt als afsluiter een officieel certificaat ondertekend door de decaan.

Meer informatie vind je hier.