Home / Bedrijven / BOFIDI

BOFIDI

Branche Accountancy & Consulting
Hoofdkantoor Kontich
Over BOFIDI

BOFIDI is dé referentie op vlak van Accountancy, Taks & Legal, Audit, Finance Consultancy en Payroll voor ondernemers in Vlaanderen en Brussel. Ook wanneer ze stappen zetten in het buitenland. Ons team bestaat uit opgeleide topadviseurs die een vertrouwensband met hun klanten aangaan.

BOFIDI kan je zien als een one stop shop. Voor elke vraag die een klant heeft, hebben we experten die hen daarmee kunnen helpen.

BOFIDI is ‘big enough to matter small enough to care,

Als middelgrote organisatie, zetten we 100% in op onze werknemers. Onze slogan: #morethenanumber, passen we dagdagelijks toe. We behandelen elke werknemer als individu en zorgen ervoor dat je jezelf volledig kan ontplooien. 

Hoe doen we dit?

 Persoonlijke groei, door een tal van opleidingsmogelijkheden: Ben je iemand die graag bijleert? Top, deze mogelijkheid is er bij BOFIDI. Jaarlijks wordt er een budget vrijgemaakt.  Zin om jouw soft skills bij te schaven ? Of wil je eerder een extra cursus Accountancy volgen? Het kan allemaal.

–  Welzijn: Welzijn is vandaag de dag belangrijker dan ooit. Als organisatie vinden we het dan ook belangrijk om hier op in te zetten. Zo hebben we een grote welzijnsenquête uitgestuurd. Met de werkpunten zijn we aan de slag binnen onze verschillende werkgroepen. Zo heeft onze werkgroep ” het nieuwe werken”, een aantal leuke initiatieven uitgewerkt zoals gratis Healthy snacks op elk kantoor. 

– Work life balance & Flexibel werken:  Telewerk en flexibel werken is vandaag niet meer weg te denken. Bij BOFIDI springen we natuurlijk mee op deze kar, en is er de mogelijkheid om van thuis uit te werken. Gepaard met flexibele werkuren, zorg je voor een optimalisatie van jouw work life balance.

Events waar BOFIDI aanwezig is
Registratie is gesloten

Career Brunch II

Sportoase
2 maart 2022 / 11:00
Registratie is gesloten

Career Brunch II

Sportoase
23 februari 2023 / 11:00
Registratie is gesloten

Career Brunch I

17 oktober 2023 / 11:00
Registratie is geopend

Career Brunch II

Sportoase
22 februari 2024 / 11:00
Registratie is geopend

Job Fair Brussels

KU Leuven Campus Brussel, Stormstraat 4 - Brussel.
7 maart 2024 / 13:00
Contactpersonen van BOFIDI
Claudia Lambert
Functie HR Business Partner