Home / Bedrijven / Cegeka

Cegeka

Branche IT
Hoofdkantoor Hasselt
Over Cegeka

De betrouwbare IT partner zijn in tijden van digitale transformatie, dat is onze missie. Door middel van de nieuwste technologieën is Cegeka een vooruitstrevende organisatie met een groeidoelstelling. Dankzij ons programma “CEO van je eigen carrière” neem je zelf het ownership over je carrièrepad.

Bij Cegeka word je niet zomaar voor de leeuwen gegooid: een heleboel coaches zorgen voor een uitstekende begeleiding. Jij krijgt alle kansen om samen met hen je parcours uit te tekenen. Op basis van je skills én je voorkeuren zorgen wij voor de versnelling in jouw carrière.

Vermijd saaie autoritten en ellenlange files. Jouw werkplek is waar je computer staat. Je werkt bij onze klanten, (deels) remote of op één van onze locaties in Vlaanderen: Hasselt, Leuven, Gent of Antwerpen.

We bieden je een aantrekkelijk salaris,een premium bedrijfswagen, een hospitalisatie-en groepsverzekering, maaltijdcheques, ecocheques, een gsm-abonnement en laptop. Daarnaast bieden we flexibele werkuren aan, wat zorgt voor een aangename work-life balans.

Jouw contactpersoon binnen Campus Recruitment Michelle Cuypers helpt je graag verder met vragen
over jobs en doorgroeimogelijkheden: [email protected]

  • >=250 medewerkers
  • IT/ICT
  • Opgericht in 1992
  • Bezoek website
  • Stages
  • Werk
Events waar Cegeka aanwezig is
Registratie is gesloten

Business IT Fair

24 februari 2022 / 11:00
Registratie is geopend

Business IT Fair

Sportoase
8 maart 2023 / 11:00
Contactpersonen van Cegeka
Sarah Steenbergen
Functie Campus Recruitment Officer