Home / Bedrijven / Junto

Junto

Branche Bank- en verzekeringen
Hoofdkantoor Antwerpen
Over Junto

Junto Consulting is gespecialiseerd in het uitsturen van jonge, dynamische professionals naar grote bedrijven in de bank- en verzekeringssector. Wij zijn een betrouwbare, sterke partner die onze klanten helpt om efficiënt, snel en foutloos bergen werk te verzetten. 

Voor onze consultants willen we bij Junto een warme thuishaven zijn waar ze in alle vertrouwen kunnen en durven groeien. Wij zorgen voor een doorgedreven in-house opleiding zodat jonge krachten meteen professioneel waardevol kunnen zijn. We zien en geven actief kansen, ook aan jongeren die (nog) niet het juiste diploma hebben. 

Want de mens achter de cv, die telt voor ons. Daarom staat bij Junto het welzijn van onze mensen centraal. We zoeken elke dag nieuwe, innoverende manieren om onze werknemers gelukkig en gedreven te houden. 

Zo maken we als Junto elke dag het verschil.
Op een eerlijke, open manier.
Junto is klaar voor een mooie toekomst.
Een toekomst voor ons samen. 

Werken bij Junto, iets voor jou?

Een Junto’er vindt het fijn om elke dag het verschil te maken. Voor onze klanten, want door bergen werk te verzetten, ben je voor hen al snel onmisbaar. Maar ook voor de eindklanten. Want jij bent het die leningen in orde maakt zodat kopers ‘s avonds op hun aankoop kunnen klinken. Of je keurt ziekenhuisfacturen goed zodat patiënten zich alleen nog maar zorgen moeten maken over hun herstel. Je verzorgt hun verzekeringsdossiers van A tot Z.

Dankzij Junto kan je professioneel ontzettend hard groeien. En je hoeft dat niet alleen te doen. Want hoewel we niet allemaal fysiek op dezelfde plek werken, voel je je meteen thuis in ons team. We investeren veel in workshops, teamdagen en gezellige momenten na ‘t werk. Want samen kunnen we zoveel meer.

 

 

  • 100-249 medewerkers
  • Consulting
  • Opgericht in 2011
  • Bezoek website
  • Stages
  • Werk
Events waar Junto aanwezig is
Registratie is gesloten

Career Brunch II

Sportoase
2 maart 2022 / 11:00
Registratie is gesloten

Career Brunch I – 93

Jubileumzaal KULeuven
13 oktober 2022 / 11:00
Registratie is gesloten

Career Brunch II

Sportoase
23 februari 2023 / 11:00
Contactpersonen van Junto
Fen Celis
Functie Interne recruiter en opleider