Home / Bedrijven / Ordina

Ordina

Branche Consultancy
Hoofdkantoor Mechelen
Over Ordina

Wie zijn we?

Ordina is een onafhankelijke IT-dienstverlener in de Benelux. Wij richten ons op het realiseren van een digitale voorsprong bij klanten in de sectoren: financiële dienstverlening, industrie en overheid. Wij noemen dat Ahead of change. Dat doen we door technologie, businessuitdagingen en mensen met elkaar te verbinden. We helpen om de snelheid te vergroten, slimme IT-toepassingen te ontwikkelen, nieuwe digitale diensten te lanceren en zorgen dat mensen ze omarmen. Op die manier creëren we een digitale voorsprong.

Het bedenken van en adviseren over de juiste toepassing van IT, het ontwikkelen en optimaliseren van goede software en platforms, en het beheren en optimaliseren van IT-landschappen zijn de kern van ons bedrijf. We willen in de markt gezien worden als topdienstverlener. We werken slim samen met onze klanten om de beste resultaten voor hen te behalen. Dat doen we met onze eigen unieke manier van werken: The Ordina Way. Een aanpak waardoor onze klanten weten wat zij van Ordina kunnen verwachten, in elke fase van de samenwerking. We werken bij voorkeur in teams die we afhankelijk van de wensen van onze klanten en op basis van de aard en complexiteit van de opdracht samenstellen. Deze High performance teams (HPT) bestaan dan ook uit professionals met verschillende expertises. Ze delen een uniforme manier van werken en gebruiken systemen en tools die Ordina-breed worden ingezet. Dit haalt niet alleen het beste naar boven bij onze mensen, maar geeft ook betere uitkomsten voor onze klanten. Dat wordt bijzonder gewaardeerd en zo snijdt het mes aan twee kanten. Een optimale win-win!

Bij Ordina hanteren we een brede definitie van duurzaamheid. Duurzaam ondernemen betekent voor ons dat we ons inzetten om onze prestaties te verbeteren in gebieden waar we een significante milieu-impact of sociale impact hebben.

Diversiteit en inclusiviteit

Mensen zijn verschillend. Dat heeft waarde en het geeft energie. Daarom vinden we diversiteit en inclusiviteit belangrijk in alles wat we doen, van werving tot ontwikkeling en de rol die we spelen in de samenleving.
En vooral ook onze manier van werken, in High performance teams bij onze klanten, bevestigt de waarde van diversiteit. Elk team heeft een diverse mix van mensen met verschillende achtergronden, ervaringen, persoonlijkheden, expertises en alle andere vormen van diversiteit. En dat maakt onze HPT’s zo krachtig en effectief.

De verschillende formele en informele communities van Ordina zijn belangrijk bij het onderling verbinden en verrijken van onze medewerkers. Deze communities worden opgezet door onze medewerkers en Ordina faciliteert hun samenkomsten en meet-ups. In deze communities verbinden mensen zich, zowel online als in meet-ups, rond een onderwerp, een gedeelde passie of sport.

Teamwork brengt digitale voorsprong

Om veranderingen voor te zijn is snelheid en wendbaarheid essentieel. Dit is de uitdaging bij veel organisaties. Vergroten van klanttevredenheid, het bewaken van kwaliteit, probleemoplossend vermogen zijn hierbij belangrijke doelen. Wij helpen onze klanten met het realiseren hiervan. Door inzet van onze High performance teams. Dit zijn multidisciplinaire teams die prioriteiten stellen met een duidelijke focus. Gericht op effectiviteit en resultaatgedreven. Creatief en innovatief.

Op basis van de behoefte van de klant worden onze teams samengesteld. We kijken daarbij naar de beste mix tussen kennis, expertise en persoonlijkheden. Dat zorgt voor een optimale samenwerking met collega’s en het beste resultaat voor de klant. Door middel van coaching, training en opleiding zorgen wij dat wij ook voorop lopen. Wil je ook een vliegende start maken: join our team!

  • >=250 medewerkers
  • Consulting
  • Stages
  • Werk
Events waar Ordina aanwezig is
Er is niks om te laten zien hier, kijk later nogmaals
Contactpersonen van Ordina
Maxim Swinnen
Functie Operations Lead Financial & Business consulting
Swapna de Prince
Functie Talent Acquisition Specialist
Tom Colpaert