Home / Bedrijven / SBB Accountants & Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs

Branche Accountancy-fiscaliteit en consultancy
Hoofdkantoor Leuven
Over SBB Accountants & Adviseurs

SBB Accountants & Adviseurs is het grootste accountants- en adviesbureau in Vlaanderen.

De focus ligt al ruim 50 jaar op samen slim ondernemen: door strategisch mee te denken met onze klanten en tijd te maken voor écht persoonlijk advies. Die sterke band met onze klanten vertalen we ook intern: hier staan we klaar voor elkaar en steunen we mekaar op alle mogelijke vlakken om slim te groeien. Met een fijne werksfeer, een open cultuur, veel inspraak en stevige ondersteuning. En dat, in elk van onze 28 kantoren. Ook zin om samen slim te groeien?

Onder het motto slimmer.beter.samen begeleidt SBB ondernemingenvrije beroepen en organisaties in social profit in het realiseren van hun doelstellingen en geven we elke stap van het ondernemerschap mee vorm.

Als ondernemerscoach zijn we hun adviespartner. Dit doen we door samen slim te ondernemen: persoonlijk, professioneel en proactief in functie van de noden en behoeften van hun onderneming, versterkt via onze klantvriendelijke digitale omgeving.

Onze medewerkers beschikken over een rijke expertise die wordt versterkt door permanente vormingen en de samenwerking met onze gespecialiseerde kenniscellen. Zo kunnen wij op verschillende vlakken meedenken met onze klant!

Samenwerkingprofessionaliteitondernemerschaprespect en transparantie zijn de bedrijfswaarden die SBB koestert, en dat zowel intern als extern.

  • >=250 medewerkers
  • Consulting
  • Opgericht in 1971
  • Bezoek website
  • Stages
  • Werk
Events waar SBB Accountants & Adviseurs aanwezig is
Registratie is gesloten

Finance Fair

Jubileumzaal
14 maart 2022 / 11:00
Contactpersonen van SBB Accountants & Adviseurs
Elke Verbruggen
Functie Talent Recruiter
Telefoonnummer 016246494
Axel Lanneau
Functie Dossierbeheerder SBB Leuven