Home / Bedrijven / Scania

Scania

Branche Logistiek
Hoofdkantoor Oudsbergen
Over Scania

Scania is één van de grootste fabrikanten ter wereld van zware vrachtwagens, bussen en motoren voor industriële en scheepvaart toepassingen. Scania Parts Logistics is het kloppende, logistieke hart van de hele Scania Group. Hierbij wordt gefocust op de ontwikkeling van een optimale distributiestructuur zodat we onze klanten een eersteklas service kunnen garanderen die bijdraagt tot de maximale levensduur van hun voertuigen.

Scania Parts Center, het centrale magazijn in Opglabbeek, is het hart van de Scania Parts Logistics organisatie. Zeven regionale magazijnen, verspreid in Europa, helpen ons om dringende bestellingen op tijd af te leveren bij ons dealernetwerk. Voeg daar nog de Parts Centers in Mexico, Brazillië, Zuid-Afrika, Indonesië en Singapore bij, en u begrijpt hoe we onze klanten een wereldwijde aanwezigheid kunnen aanbieden.

Een logistieke wereldspeler in volle groei, en dit in het hartje van Limburg. Meer dan 1000 medewerkers zetten hier met zn allen hun schouders onder een eersteklas service. Dagelijks vertrekken duizenden Scania-onderdelen vanuit het magazijn in Oudsbergen naar klanten wereldwijd.

  • >=250 medewerkers
  • Supply Chain
  • Opgericht in 1993
  • Bezoek website
  • Stages
  • Werk
Events waar Scania aanwezig is
Registratie is gesloten

Career Day – Kiesweek Ekonomika

Jubileumzaal
19 april 2022 / 11:00
Contactpersonen van Scania
Ellen Dedroog
Bernice Heyligen