Home / Bedrijven / Sellsior

Sellsior

Branche Sales & IT
Hoofdkantoor Mechelen
Over Sellsior

Sellsior is een jong salesconsultancy bedrijf in Mechelen. Opgericht in mei 2017 en intussen stevig gegroeid. Zo zijn we vandaag met 20 medewerkers en hebben we net een nieuw kantoor geopend in het mooie Breda.

Wat we doen in een notendop, is ambitieuze tech-bedrijven helpen om te groeien door sterk in te zetten op sales. We geven salestraining, rekruteren salesprofielen en leiden onze eigen medewerkers op tot topverkopers die we op projectbasis inzetten bij onze klanten als sales consultants.

Onze klanten, dat zijn stuk voor stuk tech startups en scaleups, maar ook grote corporates, allemaal innovatieve bedrijven die hun organisatie willen laten groeien. En jij kan daarin het verschil maken!

Hoe je dat gaat doen?

Wij leren je de kneepjes van het vak! Bij ons geen deur-aan-deur-verkoop op verkoop aan consumenten. Hier speel je meteen mee met de grote jongens. Wij werken alleen B2B en binnen IT! Denk aan topbedrijven zoals Oracle, Cronos, Arrow, EASI, Xplore Group,…

Zowel als stagiair, student en starter kan je bij ons terecht!

Een eerste job in sales? Absoluut zit je dan bij ons goed! Je neemt meteen een kickstart, want binnen IT heeft Sellsior al een hele mooie naam opgebouwd. En naast dat het mooi op je CV staat, kom je ook echt terecht in een topteam!

Onze collega’s zijn stuk voor stuk toppers, jong, ondernemend, met ambitie en een gezonde hoek af. Die je niet alleen zullen uitdagen om het beste van jezelf te geven in sales, maar ook in een matchke kicker, darts of pool.

  • 10-49 medewerkers
  • Consulting
  • Opgericht in 2017
  • Bezoek website
  • Stages
  • Werk
Events waar Sellsior aanwezig is
Registratie is gesloten

Career Day – Kiesweek Ekonomika

Jubileumzaal
19 april 2022 / 11:00
Contactpersonen van Sellsior
Bo Rosseel
Functie Junior Recruiter
E-mail bo.rosseel@sellsior.be
Stijn Le Blon
Functie Recruiter
E-mail stijn.le.blon@sellsior.be
Telefoonnummer 0474064182