Home / Bedrijven / AE

AE

Branche Business & ICT consultancy
Hoofdkantoor Leuven
Over AE

Wij zijn een business & ICT consultancy organisatie gelokaliseerd in België. Ons hoofdkantoor bevindt zich in Leuven. Hiernaast hebben we ook nog enkele satellietkantoren in Gent, Antwerpen, Hasselt en Groot-Bijgaarden.

We helpen onze klanten bij het realiseren van hun strategische doelstellingen in de digitale wereld. We doen dit door naar onze klanten te luisteren, hun uitdagingen te begrijpen, hen te helpen innoveren in de diensten die ze in de markt willen zetten en mee te bouwen aan de technologie die daarvoor nodig is. Daarnaast zijn we binnen onze AE Studio ook bezig met het bouwen van onze eigen producten. We helpen klanten om de juiste strategie te definiëren, digitale oplossingen te bouwen en bieden kwalitatieve ondersteuning en diensten op lange termijn.

Sinds 2011 mogen we ons bij AE jaar na jaar een Great Place to Work noemen. Naast onze klantgerichte mindset vinden we het uiterst belangrijk om de verbondenheid en samenwerking tussen onze collega’s te versterken. AE’ers helpen elkaar. Kennisdeling, vorming en betrokkenheid zijn bij ons dan ook dagelijkse kost. We helpen je om jouw persoonlijke doelstellingen te definiëren en ondersteunen je in jouw groei. Zo neem je jouw carrière in eigen handen en evolueer je in de richting die jij voor ogen hebt.

  • >=250 medewerkers
  • Consulting
  • Opgericht in 1999
  • Bezoek website
  • Stages
  • Werk
Events waar AE aanwezig is
Registratie is gesloten

Business IT Fair

24 februari 2022 / 11:00
Registratie is gesloten

Career Brunch I

Jubileumzaal KULeuven
13 oktober 2022 / 11:00
Contactpersonen van AE
Elise Ganne
Functie HR recruitment officer
Telefoonnummer 0471341482