Kiesweek Ekonomika

De meest legendarische week van het jaar

Menig student kijkt er weer naar uit, de intussen 95 jarige traditie, Kiesweek Ekonomika. Tijdens de tweede week na de Paasvakantie overtuigt het kandidaat-Praesidium de economiestudenten van hun rol als toekomstige studentenvertegenwoordigers voor het komende academiejaar. Om deze kostbare stem te winnen, staat s’ lands grootste studentenevenement dan ook volop in teken van puur amusement, goodies, verwennerij en indrukwekkende actracties.

Voor de studenten…

… door een 16-tallig kandidaat-Praesidium

… met hulp van een 100-tal kostbare medewerkers

… en onvergetelijke partners

Om de economiestudent te charmeren, wordt traditiegetrouw het centraal gelegen Ladeuzeplein in Leuven omgetoverd tot trekpleister voor drie dagen boordevol studentikoze activiteiten. Denk aan impressionante attracties, onmetelijke hoeveelheden drank en voedsel, stralende gezichten en een trefpunt voor wel 15.000 studenten om nog een laatste keer voor de blok te genieten.

Met activiteiten zoals een indoor pop-up paintball, het neerzetten van het grootste opblaasbaar hindernissenparcour ter wereld, skyjumps, een karting, kermisattracties, een quiz voor wel 500 man gepresenteerd door talenten zoals Ella Leyers of Jelle Cleymans, haalt Kiesweek Ekonomika niet voor niets jaar na jaar de nationale pers. Herbeleef hieronder wat kernmomenten alsook de aftermovie van de 2023 editie.

Wil jij graag je steentje bijdragen? Dit ongekend succes is immers simpelweg onmogelijk zonder de hartverwarmende inzet van onze jaarlijkse helden: enthousiaste en onmisbare medewerkers.

Als medewerker kies je zelf je engagement: sta jij te springen om een paar uurtjes te tappen, deel jij graag de goodiebags uit aan je medestudenten of kom je het allerliefst de volledige drie dagen de handen uit de mouwen steken? Een ding is zeker: de vraag naar jouw betrokkenheid is altijd enorm. Bovendien hou je er een leuke kennisenkring aan over waarmee je samen op een onvergetelijke editie kan terugblikken.

Klaar om deel uit te maken van hét meest sprankelende studentenevenement in Leuven? Aarzel niet en registreer je nu! Samen maken we er iets onvergetelijks van.

Meer info? Stuur dan een mailtje naar [email protected]