Comité Cultuur

 

 

 

Met veel enthousiasme stel we jullie voor aan het geweldige comité Cultuur.

Enerzijds hebben we het Cultuuraspect van ons comité, wat een waaier van geweldige evenementen voortbrengt. Door de grote verscheidenheid aan evenementen, valt er dan ook op heel wat vlakken iets bij te leren. Bij de Revue kan je je creatieve ziel kwijt, bij de Superprestige kan je je algemene kennis boven halen, maar leer je tevens met partners omgaan bij het fixen van de prijzen.

Hetzelfde geldt bij het regelen van de reizen en de ‘Eko@’-events. Verder organiseren we nog een openlucht cinema en een foodtruck festival, de ideale evenementen voor een ontspannen avond met vrienden. Er is dus voor ieder telkens wel wat wils. Bij Cultuur zal je je nooit vervelen! Anderzijds schrijven we ook mee aan de ECONnect, het tijdschrift van de faculteit waar Ekonomika samen met Ekonomika Alumni trotse co-auteur van is.

Dit alles organiseren kan natuurlijk enkel met behulp van een geweldig comité! Actief meedenken, werk zien en willen uitvoeren, avontuurlijk zijn, je creatieve ziel maar al te graag naar boven halen,  een stiekeme grammar nazi zijn,… : allemaal pluspunten als toekomstig comitélid. Wil je je echter helemaal smijten voor een bepaald evenement, maar niet de full-commitment ondergaan, dan is het Revue-team misschien iets voor jou. Ook hiervoor zoeken wij steeds acteurs, decorbouwers, muziekmakers, sympathisanten,… Wil jij het eens over jouw rol binnen Cultuur hebben, dan ben ik altijd te vinden voor een gezellige babbel!

Wil jij deel worden van Comité Cultuur? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!