Comité Dulci

 

Naast al dat studeren in Leuven is er natuurlijk ook nood aan ontspanning. Reeds 33 jaar staat fakbar Dulci voor jullie klaar om deze o zo noodzakelijke ontspanning aan te bieden. Van zondag tot en met donderdag kan iedereen terecht in den Dulci vanaf 20u voor een frisse pint of een lekkere cocktail.

Ook in het 34e werkingsjaar van Dulci zal ik, samen met mijn team van hoofdtappers, voor jullie klaarstaan om jullie te ontvangen in ons prachtig gebouw.

We zullen dit jaar niet enkel de alom bekende benedenverdieping opendoen maar ook onze Lounge op de bovenverdieping is elke maandag en dinsdag voor jullie open in het befaamde ‘Ekocafé’. Hier kan je rustig een pintje komen drinken, of je wagen aan het dartbord, komen kickeren of zelfs poolen!

Samen met de andere comités van Ekonomika zullen wij ook dit jaar met een aantal sterke concepten en waanzinnige promo’s afkomen om jullie van geweldige feestjes te voorzien.

Zo’n fakbar runnen kunnen wij uiteraard niet alleen. Hiervoor zijn wij altijd op zoek naar mensen die graag eens een avondje komen tappen. WIl jij de Dulci experience eens beleven langs de andere kant van de toog? Schrijf je dan zeker in voor het Dulci A-Team door me een berichtje te sturen. Sfeer verzekerd!