Comité Financiën

 

Als één van de support comités zorgen we dat alle Ekonomika activiteiten vlot verlopen op vlak van Financiën. Zo staan we altijd met een brede glimlach klaar om bonnetjes en tickets te verkopen op TD’s. Naast het brede comitépakket van het comité, krijgt ieder comitélid krijgt bovendien een eigen verantwoordelijkheid, waar je enorm veel in bijleert en je job als comitélid Financiën des te interessanter maakt.

Dit alles wordt mogelijk gemaakt in het kleine maar fijne Financiën Kot dat zowel als bureau en trekpleister wordt gebruikt door vele comitéleden. Door de openheid van FK creëer je mooie vriendschap wat ervoor zorgt dat comité Financiën één van de hechtste comités maakt.

Heb je interesse om wat bij te leren over de financiële achtergrond van Ekonomika? Neem je graag een functie op die veel verantwoordelijkheid heeft? Wil je graag deel uitmaken van een hecht comité dat veel samen activiteiten doet? Dan zit je bij comité Financiën helemaal op de juiste plaats! Spreek me gerust even aan, of stuur me een berichtje!

Wil jij deel worden van Comité Financiën? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!