Comité Internationaal

 

Het prachtige Leuven vormt ieder jaar weer de bestemming voor talloze uitwisselingsstudenten. Het is aan comité Internationaal om dit in goede banen te leiden zodat Leuven voor iedere inkomende International een thuis wordt. Anderzijds ervaren er ook steeds meer Leuvense FEB-studenten een eigen uitwisseling naar het buitenland. Ook hier is het aan comité Internationaal om dit in goede banen te leiden zodat iedere uitgaande student een thuis vindt.

Zo zullen wij zeer uiteenlopende activiteiten organiseren om elke uitwisselingsstudent een onvergetelijke ervaring te bezorgen. Interessante evenementen zoals een bezoek aan de Europese Commissie, Stella fabriek en dergelijke vormen ondertussen al een vaste basis in het assortiment voor de International. Het hechte comité Internationaal is daarbuiten nog steeds samen op zoek naar creatieve, nieuwe activiteiten zodat de International een onvergetelijke uitwisseling ervaart.

Natuurlijk kunnen we al deze supertoffe activiteiten niet alleen organiseren. Ben jij sociaal, geëngageerd en vooral heel enthousiast? Heb je zin om jezelf volledig te integreren in de internationale community? Of heb jij een talent voor het organiseren van originele evenementen? Heb je zin om deel uit te maken van het fantastische comité Internationaal? Twijfel dan niet en ‘hit me up’

Wil jij deel worden van Comité Internationaal? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!