Comité IT & Analytics

 

Comité IT&Analytics bestaat pas sinds kort! Ekonomika is aardig wat gegroeid de afgelopen jaren en daarmee ook haar digitale wereld. Wij zijn verantwoordelijk voor alles met data, online, computers, enzovoort. Een stelletje sociale nerds!

Zo beheren we bijvoorbeeld deze leuke site. (Mocht je ergens een foutje spotten, stuur ons direct!) Aan ons de taak om alles zo intuïtief en gebruiksvriendelijk aan te bieden. Dit jaar willen we voornamelijk een grote sprong maken met Ekowiki. Opdat jij bij je volgende examenperiode alle tools hebt om die herexamens te mijden.

 

Verder helpen we de andere comités met onze interessante analyses. Dit kan over van alles gaan! Wij zoeken de antwoorden op ieders vragen. Hoe bereiken we best onze studenten? Wat is het ideale broodjes menu voor de Ekobar? Kunnen we onze boeken nog goedkoper aanbieden? Enzovoort!

Heb jij zin om ook op antwoorden jacht te gaan? Om samen met een hecht comité de vereniging te helpen om maximaal waarde te creëren voor onze studenten? Dan moet je hier zijn!

Wil jij deel worden van Comité IT&Analytics? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!