Comité Logistiek

Als support-functie zorgt comité Logistiek voor een kwalitatieve ondersteuning van alle activiteiten die Ekonomika organiseert. Enerzijds zijn er de verschillende comités en teams van Ekonomika waarvoor we zo goed mogelijk werk proberen te leveren, anderzijds proberen we alle bezoekers te charmeren met een zo goed mogelijk uitgewerkt evenement dat tot in de puntjes klaarstaat bij de aanvang van het evenement. Door een combinatie van efficiëntie en probleemoplossend denken, proberen we die klus telkens opnieuw te klaren!

De meerderheid van de teams en comités binnen Ekonomika heeft voornamelijk operationele ondersteuning nodig om hun prachtige projecten neer te zetten. Daarom zijn ze bij ons steeds welkom om een antwoord op hun vragen te krijgen, maar ook voor een helpende hand die maar al te graag even bijspringt waar nodig. Daarnaast is Logistiek ook verantwoordelijk voor het transport van de materialen die we met behulp van de Ekomobiel en de Ekoauto telkens tijdig ter plaatse brengen, alvorens de licht- en geluidsondersteuning te verzorgen op de verschillende evenementen.

Met comité Feest aan onze zijde zorgen wij telkens weer voor de grootste en spectaculairste festiviteiten in Leuven. Activiteiten zoals het Gala, de Revue en de 24-urenloop zijn voor ons de grote stokpaardjes van het jaar. Door het toch wel zware werk dat we allen samen uitvoeren, gevolgd door spetterende afterparty’s, is Logistiek elk jaar weer een ontzettend hecht comité, eigenlijk meer een hechte vriendengroep.

Indien je zin en/of interesse hebt om tijdens het volgende werkingsjaar van Ekonomika samen met een bangelijk comité je schouders onder Ekonomika te zetten, aarzel dan zeker niet om mij eens aan te spreken of een berichtje te sturen en dan geef ik met heel veel plezier een extra woordje uitleg!

Wil jij deel worden van Comité Logistiek? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!