Comité Sport & Cultuur

Vanuit comité Sport & Cultuur houden we ons graag aan het motto ‘mens sana in corpore sano’. Daarom willen we ook dit jaar weer een mooi aanbod aan sportieve activiteiten presenteren, samen met culterele verrijking. In dit ruime aanbod vind je onder andere de InterFacultaire Beker van verschillende sporten en de Revue. Verder zijn er ook meerdere grote dagevenementen die wij organiseren, zoals de SchaatsTD. Traditioneel organiseren we ook een spetterende ski- en cultuurreis waar we zelfs gedurende de lesvrijeweek proberen een heus Ekonomika gevoel te creëren.

De focus van ons werkingsjaar ligt natuurlijk dit jaar ook weer op de 24-urenloop, samen met alle economisten gaan wij onze derde plaats verdedigen! Dit gaan we bereiken door te focussen op duidelijke communicatie naar alle economiestudenten, actieve loopsessies en een blijvende vriendschapsband tussen onze lopers. Voor dit prachtige evenement maken we ook gebruik van een 24-urenteam, dat samen met het comité Sport & Cultuur de organisatie op zich zal nemen.

Spreken deze activiteiten je aan? Ben je geïnteresseerd in de organisatie ervan? Vul dan zeker hieronder je emailadres in!

Wil jij deel worden van Comité Sport & Cultuur? Vul hieronder je mailadres in en wij contacteren je zo snel mogelijk!