Teams

Wil jij je van A tot Z achter één specifiek evenement zetten? Dan kan dit in team verband! Check hieronder alles wat we aanbieden!

Jaarwerking Team

Zin om allerlei activiteiten te organiseren voor je medestudenten? Wil je daarnaast ook graag het jaargevoel versterken? Dan is het jaarbondingsteam de ideale match! 

24 Uren Team

Ben jij ook altijd die persoon die 24uur lang aanwezig is op sportkot tijdens de 24urenloop? Heb jij zin om deze van nog dichterbij mee te maken en deel uit te maken van de voorbereidingen? Word dan zeker deel van dit super gemotiveerd en hecht team! Op deze manier kan je er mee voor zorgen dat we die derde plaats weer veroveren! 

Dulci A-Team

Altijd al zin gehad om een keer aan de andere kant van de toog te staan en de lekkerste cocktails van Leuven te maken? Schrijf je dan in voor dit team! 

LCC Team

Heb jij zin om mee je schouders onder de Leuven Case Competition te zetten? Wil jij meewerken aan een van de grootste business games van België? Laat het ons dan zeker weten en wordt deel van het LCC team!

Revue Team

Heb jij altijd al een grote passie gehad voor toneel? Ben je graag creatief bezig? Of werk je graag mee aan een groot project achter de schermen? Dan is het Revue team op jouw buik geschreven!

InterFacultaireBeker Team

Wil jij tussen al dat studeren en feesten ook nog wat sporten? Speel je graag voetbal, volleybal of basket? Word dan lid van onze IFB teams!
Het Interfacultair beker team strijdt ieder jaar in verschillende disciplines tegen de andere faculteiten om de beker. Op die manier blijf je sportief, competitief én leer je nieuwe mensen kennen! Drie dubbele win-situatie dus!

Utiles team

Utiles By Ekonomika is een non-profit organisatie die de goedkoopste bijles voorziet voor en door studenten in samenwerking met Ekonomika. Interesse om mee een bijlesplatform op poten te zetten? Neem dan zeker een kijkje op de pagina!

Fasevertegenwoordigers team

Bij de fasevertegenwoordigers kan je terecht met al je vragen of opmerkingen. Zij zijn het aanspreekpunt in de aula en staan zeer open om je verder helpen. Help je graag je medestudenten verder? Ben je graag op de hoogte van wat er allemaal speelt binnen je opleiding? Dan is dit team iets voor jou!