Teams

Wil jij je van A tot Z achter één specifiek evenement zetten?

Meewerken aan een team is één van de engagementen binnen Ekonomika. Als teamlid zet je je achter één specifiek project, dat je van het begin tot het einde begeleidt. Het vergt minder engagement dat comitéwerking, maar dat neemt niet af van de voldoening. Ontdekt de verschillende teams hieronder en schrijf je meteen in!

Jaarwerking Team

Zin om allerlei activiteiten te organiseren voor je medestudenten? Wil je daarnaast ook graag het jaargevoel versterken? Dan is het jaarbondingsteam de ideale match! 

24 Uren Team

Ben jij ook altijd die persoon die 24uur lang aanwezig is op sportkot tijdens de 24urenloop? Heb jij zin om deze van nog dichterbij mee te maken en deel uit te maken van de voorbereidingen? Wordt dan zeker deel van een super gemotiveerd en hecht team en op die manier kan je er mee voor zorgen dat we die derde plaats weer veroveren! 

Dulci A-Team

Altijd al zin gehad om een keer aan de andere kant van de toog te staan en de lekkerste cocktails van Leuven te maken? Schrijf je dan in voor dit team! 

LCC Team

Heb jij zin om mee je schouders onder de Leuven Case Competition te zetten? Wil jij meewerken aan een van de grootste business games van België? Laat het ons dan zeker weten en wordt deel van het LCC team!

Revue Team

Heb jij altijd al een grote passie gehad voor toneel? Ben je graag creatief bezig? Of werk je graag mee aan een groot project achter de schermen? Dan is het Revueteam op jouw buik geschreven!

Eko Analytics Team

Altijd al eens een Ekonomika event achter de schermen willen analyseren? Dan is het Analytics Team zeker iets voor jou! 
Samen brainstormen we over nuttige bevragingen, stellen surveys op en analyseren deze ook achteraf. 

Eko IT Team

Ben jij ook benieuwd naar de IT infrastructuur van Ekonomika? Heb je altijd al mee willen werken aan diverse IT projecten? Dan is dit team helemaal iets voor jou! 

InterFacultaireBeker Team

Wil jij tussen al dat studeren en feesten ook nog wat sporten? Speel je graag voetbal, volleybal of basket? Wordt dan lid van onze IFB teams!
Het Interfacultair beker team strijdt ieder jaar in verschillende disciplines tegen de andere faculteiten om de beker. Op die manier blijf je sportief, competitief én leer je nieuwe mensen kennen! Drie dubbele win-situatie dus!