Teams

Wil jij je van A tot Z achter één specifiek evenement zetten?

Meewerken aan een team is één van de engagementen binnen Ekonomika. Als teamlid zet je je achter één specifiek project, dat je van het begin tot het einde begeleidt. Het vergt minder engagement dat comitéwerking, maar dat neemt niet af van de voldoening. Ontdekt de verschillende teams hieronder en schrijf je meteen in!

Jaarwerking Team

Als lid van het eerste-, tweede-, of derdeBachTeam, werk jij samen met een groep jaargenoten aan het organiseren van top evenementen voor jouw fase!

24 Uren Team

Wil jij er alles aan doen om Ekonomika op drie te krijgen? Dan is het 24 uren Team iets voor jou! Glory, Glory Ekonomika!

Dulci A-Team

Doe jij niets liever dan studenten voorzien van een frisse pint in de gezelligste Fakbar van Leuven? Voeg je dan gauw toe aan het Dulci A-Team!

LCC Team

Wil jij graag meewerken aan de volgende editie van de prestigieuze Leuven Case Competition? Schrijf je dan vlug in voor dit team!

Revue Team

Is er aan jou een toneelspeler, scenarist, decor- of kostuummaker verloren gegaan? Toon je talenten in het Revue Team!

Lectuur Team

Kan jij iedereen bekoren met je vlotte pen? Wil jij auteur zijn van alle uitgaves van Ekonomika? Schrijf je dan rap in voor het Lectuur team!

Eko Analytics Team

Is er aan jou een analyticus verloren gegaan? Doe jij niets liever dan gegevens met elkaar vergelijken om zo over trends te kunnen besluiten? Schrijf je dan nu in voor EKO Analytics!

Eko IT Team

Kan niets jou bekoren zoals IT? Zie jij het bijvoorbeeld zitten om mee te werken aan het onderhoud van deze website? Schrijf je dan nu in voor het EKO IT  team!

InterFacultaireBeker Team

Ben je goed in volleybal, voetbal of basketbal? Dan is het team van Ekonomika misschien iets voor jou! In deze sporten neemt Ekonomika het op tegen alle andere kringen van Leuven verspreid over het hele jaar .