Het Grote Jongerendebat

Datum 29 april 2024
Tijd 20:00
Prijs Gratis
Registratie is gesloten

💥Maak je klaar voor het ALLERGROOTSTE studentendebat van het jaar💥

💬Het zijn weer verkiezingen en voor velen onder ons is dit dan ook de eerste keer dat we officieel naar de stembus trekken… maar op wie moet je nu stemmen? Aangezien veel studenten het verschil tussen links en rechts nog maar net kennen en het politiek spectrum meer dan ooit is versplinterd, is er nood aan DUIDELIJKHEID. Dus is er EKO to the rescue met ons Groot Jongerendebat!

🗣 Ontdek de visies van alle partijen op de actuele jongerenproblematiek! Ervaar gepassioneerde politieke leiders die met vuur hun standpunten uiteenzetten over cruciale thema’s die jongeren raken. Onderwijs, kotenverhuur, mentale gezondheid, huisvesting, klimaatverandering, … – allemaal komen ze aan bod.

💥Laat je inspireren en kom luisteren naar de toekomst die politieke partijen voor jongeren in gedachten hebben. Het belooft een levendig debat te worden, waarbij jouw stem en betrokkenheid van groot belang zijn. Be there, luister, stel vragen en ontdek hoe de politiek van plan is de uitdagingen van vandaag aan te pakken voor een betere morgen!

📍Locatie: Aula Pieter De Somer
ℹ️ Datum: 29 april 2024
🔔 Deuren: 19u30, Debat: 20u

Gerelateerd

Registratie is geopend

Onthaalweekend

't Driege
9 - 12 sep 2024
Word lid van Ekonomika en dit event kost je maar € 65