Future Self Track

Ontdek welke major bij jou past

Je moet volgend jaar een major kiezen, maar weet echt nog niet welke? Je hebt misschien al een idee, maar twijfelt of dat nu echt de sector is waar je graag iets in wilt doen? Via onze Future Self Track kan je nog eens alle opties in overweging nemen. De Future Self Track bestaat uit een Masterbeurs waar je in gesprek kan gaan met professoren, programmadirecteurs en alumni over alle majors/masters aan de FEB. Daarna voorzien we je van de Future Self Days, waarbij je de kans krijgt om bij gerenommeerde bedrijven op bezoek te gaan en in aanraking te komen met het toepassingsgebied van de majors. 

De Future Self Days: Aan de hand van een bedrijfsbezoek en interactieve sessies op verplaatsing, proberen we je een zo uitgebreid beeld te geven over de carrièremogelijkheden die je hebt bij het volgen van de verschillende majors. Ontdek hieronder ons aanbod!

Voorafgaand aan de Future Self Days is er de Masterbeurs. De FEB geeft er uitleg over de techniciteiten van de verschillende majors & alumni is aanwezig om jullie wat meer te vertellen over hoe hun majorkeuze van pas komt in hun werkgebied. In totaliteit zou onze Future Self Track ervoor moeten zorgen dat je zonder enige twijfels, vol enthousiasme en zelfzekerheid aan jouw master kan beginnen! 

Kijk hier de online Future Self Days van tijdens Corona

EW & ERB

Data Science & Business IT

Marketing

AFI: Accounting, Finance and Insurance

Productie & Logistiek