Sport

Een gezonde geest in een gezond lichaam

Welkom bij Ekonomika Sport

Ekonomika Sport wordt gebaseerd op twee pijlers: de eerste pijler richt zich op een gezonde competitiegeest waar prestaties centraal staan. De tweede peiler heeft als doel iedereen te laten sporten en op die manier de studenten dichter bij elkaar te brengen.

24 urenloop

De 24 urenloop: het grootste en meest bekende sportevenement uit Leuven. Gedurende 24 uur wordt er door studenten van elke faculteit in Leuven een estafetteloop gelopen op de looppiste van het Sportkot in Leuven. De faculteit die na 24 uur lopen de meeste rondjes heeft gelopen, wint deze extreem spannende strijd.

24 Uren Team
Sport Stats
1038
🏃‍♂️
Toertjes op de 24 urenloop
1
🥇
Grootste skireis vanuit Leuvense studentenverenigingen
2500
🥃
Jenevertjes op schaats TD
45
🏆
Topsporters aan de FEB
Interfacultaire beker (IFB)

Heb jij een passie voor volleybal, voetbal of basketbal? Dan is het Interfacultaire Beker team van Ekonomika zeker iets voor jou! Gedurende het hele jaar neemt Ekonomika het met haar IFB-teams op tegen alle andere kringen uit Leuven. De winnaar van deze interfacultaire beker mag zich dan een heel jaar de beste ploeg van Leuven noemen. Om op deze manier een onvergetelijk sportjaar te beleven, hebben wij spelers nodig! Vul snel onderstaande form in en wie weet sta jij binnenkort te schitteren op het veld!

Interfacultaire Beker Applicatie

Heb je interesse in IFB, schrijf je dan snel in via dit formulier

Ekonomika sportgroep

De officiële sportgroep van Ekonomika op Facebook.

De ideale plaats om op de hoogte te blijven van aanstormende sportieve events of om een sportbuddy te vinden! Nu al met meer dan 500 leden.

Bekijk de sportgroep
Strava-groep

Bij Ekonomika houden we van gemeenschappelijk sporten!

Word lid van onze Strava-loopgroep, vind vrienden om mee te lopen of haal de meeste km’s in een week.

Word lid van onze Strava-groep