Vertrouwenspersonen

Zit je ergens mee en praat je er graag eens over met iemand in een vertrouwelijke setting? Blijf er niet mee zitten! De interne en externe vertrouwenspersonen staan voor jou klaar.

Interne vertrouwenspersonen

 

Binnen onze vereniging kan je (naast je vice) bij Hannah en Dries terecht voor een koffietje en een vertrouwelijk gesprekje. Dat kan gaan over iets wat zich afspeelt binnen of buiten de vereniging.

Zit je met iets? Stuur hen dan zeker een berichtje! Dat wordt vertrouwelijk behandeld en enkel wanneer je aangeeft dat je dit wilt, wordt er contact opgenomen met eventuele andere betrokkenen.

Hannah Dewulf
‭0495 19 86 69‬
Messenger
[email protected]

Dries Geuens
0492 10 25 52
Messenger
[email protected]

Extern vertrouwenspersoon

 

Heb je nood aan een gesprekje met iemand buiten de vereniging? Dan kan je terecht bij Els Brunfaut, één van de vertrouwenspersonen van de KU Leuven en een super toffe madam.

Els heeft beroepsgeheim, wat inhoudt dat naast alle gesprekjes die je met haar hebt ook mails en telefoontjes geheim zijn. Zij staat volledig los van Ekonomika en licht dus ook niemand van de vereniging in over gesprekjes die zij heeft met comitéleden.

Zit je met iets waarmee je niet bij de interne vertrouwenspersonen terecht kan, of doe je gewoon liever je verhaal bij iemand buiten de vereniging? Dan kan je altijd met haar contact opnemen.

KU Leuven Vertrouwenspersonen

Anoniem meldpunt

Zit je met iets dat je liever anoniem zou willen aankaarten? Dan kan je terecht bij dit meldpunt. Jouw melding is volledig anoniem en komt terecht bij de vice Community die dit verder op zal nemen.