Onthaalweekend

Datum 11 - 13 sep 2020
Tijd 00:00
Locatie t' Driege (Roosterbergstraat 36 3680 Maaseik)
Prijs €65
Registratie is gesloten

Ook dit jaar organiseert Ekonomika een weekend voor de nieuwe eerstejaars studenten. In dit weekend krijgen jullie de kans om kennis te maken met jullie mede eerstejaars studenten en Ekonomika nog voor het academiejaar van start is gegaan! 🤩
Mis deze unieke ervaring niet om je klaar te stomen op het nieuwe avontuur in Leuven!

👉What’s in it for you?
✔ Welkomstreceptie in de Ekobar
✔ Kennismakingsspelletjes
✔ 2 mega vette feestjes
✔ Groot middagspel
✔ Initiatiecantus
✔ Busrit heen en terug
✔ En nog veel meer…

👉Waar word ik verwacht?
✔ We spreken 11 september met de TEW’ers en EW’ers om 14u af aan de Ekobar. De studenten van HIR, HIRB en handelswetenschappen zijn welkom vanaf 15u. Kom zeker op het exacte uur aan voor de veiligheid en gezondheid te garanderen. Hier krijgen jullie een hapje en een drankje en kunnen jullie al direct kennismaken met jullie medestudenten. Dan volgt er een korte introductie en daarna vertrekken we met de bus richting ‘t Driege waar we ons een heel weekend lang zullen amuseren. Op zondag 13 september keren we rond de middag terug, zodat jullie je perfect kunnen voorbereiden op de wiskunde zomercursus van onze faculteit.

👉Corona
De Corona maatregelen voor september zijn nog onzeker. We houden jullie op de hoogte van zodra we meer weten in welk format het onthaalweekend zou kunnen doorgaan. Wij zullen te allen tijde onze verantwoordelijkheid nemen om de veiligheid van de deelnemers te verzekeren.

👉Vragen?
Stuur dan zeker een mailtje naar [email protected]

Gerelateerd

Registratie is geopend

Onthaalweekend

't Driege
9 - 12 sep 2024
Word lid van Ekonomika en dit event kost je maar € 65