Future Self

Je moet een major kiezen, maar weet echt nog niet welke? Je hebt al een idee, maar twijfelt of dat nu echt de sector is waar je graag iets in wilt doen? Gelukkig zijn er de Future Self Workshops!

Aan de hand van een bedrijfsbezoek en interactieve sessies op verplaatsing, proberen we je een zo uitgebreid beeld mee te geven aan carrière- en sectormogelijkheden voor Finance, Productie & Logistiek en Marketing.

 

Future Self Day: Accountancy & Finance

Zit je in je 2de of 3de bachelor? Twijfel je nog over je majorkeuze volgend jaar? Misschien is Accountancy & Finance dan wel iets voor jou!  

Na een schitterende eerste Future Self Day vorige maand bij Nike is het nu tijd voor een namiddag volledig in het teken van Accountancy & Finance. Tijdens deze 2e Future Self Day op MAANDAG 27 MAART krijg je de kans om naar topsprekers van BNP Paribas Fortis, Trifinance en Mazars te komen luisteren. Laat hun ervaring je overtuigen waarom Accountancy & Finance dé major voor jou is. Bovendien zal er ook een presentatie worden gegeven over de inhoud van deze major en kan Randstad je misschien wel meteen aan een studierelevante bijbaan helpen!

Achteraf wordt er ook een networking drink gehouden met fingerfood en de gelegenheid om nog te praten met de sprekers!

Schrijf je in voor 23 MAART via volgende link en mis deze eerste kennismaking met de wereld van Accountancy & Finance zeker niet!

REGISTREER HIER!

 

 

FUTURE SELF: PRODUCTION & LOGISTICS

Ontdek hoe JIJ een verschil kan maken in de sector van Accountancy & Finance tijdens deze interessante en boeiende namiddag! 

Voor wie? 2de en 3de Bachelor FEB – inschrijving verplicht via ekonomika.be 

Waarom? Gedurende een hele namiddag ontdek je carrièremogelijkheden in Accountancy & Finance en vind je uit of deze major iets voor jou is a.d.h.v. workshops en testimonials! 

Concreet? Topsprekers van BNP Paribas Fortis, MazarsTrifinance en Randstad leggen je uit waarom kiezen voor de major Accountancy & Finance de beste keuze van je leven is.  

Ontdek hoe een carrière in Accountancy & Finance eruit ziet en misschien kan Randstad je meteen aan een studierelevante bijbaan helpen, wat een flinke boost voor je CV zal zijn! 

Wanneer? Maandag 27 Maart 2017 14u tot 18u.

Waar? EBIB – Bibliotheek van de Faculteit Economie & Bedrijfswetenschappen, Naamsestraat 69, 3000 Leuven. 

Kosten? Deelname is GRATIS, incl. networking event met fingerfood